restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

restaurant / la Font de Prades

sostenibilitat

Al maig de 2020 hem rebut el distintiu al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, que reconeix la nostra gestió responsable buscant l’equilibri sociocultural i mediambiental a la ciutat de Barcelona.

L’adhesió al Compromís es recolza en els estàndards basats en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, integrats en l’Agenda 2030 i promoguts per l’Organització Mundial del Turisme (OMT). Està promogut per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de Turisme de Barcelona y la Cambra de Comerç, sota el paraigües del segell Biosphere del Responsible Tourism Institute (ITR).

Des del nostre restaurant volem:

Millorar els impactes econòmics i socials que generem i reduir els negatius, perquè ens importa moltíssim el futur del planeta i el món que deixarem als nostres fills.

Per això a La Font de Prades estem treballant amb:

– Productes de proximitat i vins de les DO més importants de Catalunya.
– Energia elèctrica procedent 100% de fonts renovables.
– Reducció d'envasos de plàstic per vidre, utilització d'envasos biodegradables per esdeveniments.
– Concienciació sobre el malbaratament alimentari a través de la campanya Remenja’mmm 

Som conscients que ens queda molt camí per recórrer, però seguirem treballant per aportar el nostre granet de sorra i per a que la nostra transició ecològica sigui un dels nostres majors èxits!

Formem part de

des de 1969

història

La Font de Prades, és el restaurant amb més història del Poble Espanyol i probablement de la muntanya de Montjuïc. Amb més de 50 anys d'experiència i regentat per la mateixa família que el va fundar.

localització

on som?

Descobreix el nostre restaurant al cor de Montjuïc i dintre d'un dels llocs més emblemàtics de Barcelona, el Poble Espanyol. Vine a La Font de Prades i et sentiràs com en una típica masia catalana.

gastronomia

cuina catalana

Descobreix la nostra cuina i totes les opcions de carta i menús.
A La Font de Prades creiem en la importància d'oferir un producte de qualitat i per això apostem per la cuina tradicional catalana i de proximitat des de 1969.

Fes una reserva

T'esperem! Cuina catalana en un entorn singular de Barcelona. Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol.