restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

La Font de Prades

esdeveniments

volem formar part dels vostres moments més especials!

et cases?

BODES

Aquest pot ser el lloc ideal per al vostre gran dia! Un lloc que barreja senzillesa i originalitat per crear un espai ple de màgia i alegria al bell mig de la ciutat. El restaurant es troba a la zona més tranquil·la del Poble i us permetrà gaudir dels seus encants més amagats. Un lloc diferent que farà del vostre dia un esdeveniment únic i memorable.

celebres?

celebracions

Qualsevol motiu és important per gaudir d’un bon àpat rodejat dels teus. Us imagineu poder celebrar la vostra festa en un museu arquitectònic al centre de Barcelona? Ens encanta organitzar i atendre les vostres celebracions més especials. Disposem de diferents espais i terrasses per fer la celebració dels vostres somnis.

comparteixes?

empreses

Motiva al teu equip o sorprèn als teus millors clients amb la nostra cuina de tota la vida oblidant el bullici de la ciutat. Els nostres menjadors d’ambient rústic i familiar tenen l’encant de les típiques masies catalanes i les nostres terrasses són perfectes per desconnectar del soroll de la ciutat. T’oferim la nostra experiència per a que el vostre esdeveniment corporatiu marqui la diferència.

Informació per esdeveniments

Truca'ns al +34 934 267 519 o ompli el formulari.

15 + 14 =