restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

restaurant / la Font de Prades

història

El restaurant amb més història del Poble Espanyol

La Font de Prades, amb més de 50 anys d'experiència i regentat per la mateixa família que el va fundar, és el restaurant amb més història dintre del Poble Espanyol i probablement de la muntanya de Montjuïc.

L’any 1969, el nostre avi Josep i la seva dona, l’àvia Rosa, van inaugurar, a La Cava de la plaça de la Font, l’únic lloc del Poble on es podien degustar plats senzills de cuina catalana, s’hi podia beure vi amb porró i a més es brindava amb cava del Penedès.

 

Amb el temps, els nostres pares, en Pere i la Rosa, han transformat i ampliat el que ara és el restaurant. Ens han regalat l’amor a l’ofici i a la feina ben feta. –“Fills, aquest és el negoci de la felicitat, perquè no hi ha res millor que compartir la taula amb qui més estimes”..

En els darrers anys hem apostar per la cuina tradicional de tota la vida i amb productes de proximitat. Cuidem als nostres clients perquè se sentin ben rebuts i tinguin ganes de tornar.

Actualment, nosaltres, els bessons Pere i Marc, comencem a liderar el que serà la tercera generació del negoci familiar mentre els nostres fills petits ja juguen i corren pels carrers i places del Poble.

tot va començar fa 50 anys
Un restaurant amb herència familiar des de 1969

Mira el nostre vídeo del 50è aniversari ↓

gastronomia

cuina catalana

Descubre nuestra cocina y todas nuestras opciones de carta y menús.
En La Font de Prades creemos en la importancia de ofrecer un producto de calidad y por eso apostamos por la cocina tradicional catalana y de proximidad desde 1969.

localització

on som?

Descubre nuestro restaurante en el corazón de Montjuïc y dentro de unos de los lugares más emblemáticos de Barcelona como lo es el Poble Espanyol.  Adéntrate en La Font de Prades y te sentirás como en una
típica masía catalana.

Biosphere

sostenibilitat

Volem millorar els impactes econòmics i socials que generem i reduir els negatius, perquè ens importa moltíssim el futur del planeta i el món que deixarem als nostres fills.

Fes una reserva

T'esperem! Cuina catalana en un entorn singular de Barcelona. Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol.