restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

MENú / la Font de Prades

LA CARTA

TAPES

Per a compartir

Tapa d’amanida “xató”, escarola amb romesco i ventresca – 9,00€

Croquetes d'espinacs (2u) – 3,00€

Olives farcides d'anxova  – 3,50€

Ensaladilla russa de La Font, amb patata, tonyina i maionesa – 8,50€

Llagostins a la planxa – 12,00€

Bossa de patates xips – 2,50€

½ Porció de Gaspatxo amb got – 4,50€

Calamars a l'andalusa – 9,00€

Pernil ibèric (½ ració) – 16,00€

Patates braves – 9,00€

d’anxoves i pa amb tomàquet 4 filets – 9,00€

Xoriço vela ibèric
“qualitat Joselito” – 8,50€

Mini muntadet de filet de vedella amb patates y pebrots – 14,00€

Pebrots del padró – 8,00€

Llongonissa vela ibèrica “qualitat Joselito” – 8,50€

Croquetes de carn d'olla (2u) – 4,00€

Mini truita de patates – 7,00€

Teula de formatge curat – 15,00€

ENTRANTS FREDS

Amanida “xató”, amb escarola, salsa romesco i ventresca de tonyina – 12,50€

Amanida tricolor: tomàquet, alvocat i mozzarella – 10,50€

Escalivada “Cuatro barras”
amb anxoves – 12,50€

Amanida tèbia amb pit de pollastre, verduretes i bolets en escabetx suau – 9,90€

Amanida tèbia amb formatge de cabra
semifós – 9,90€

Amanida “Primavera”, enciams assortits, cruditès i tonyina  – 9,90€

Ensalada de alubias de Sta. Pau, dentro de canelón de bacalao crudo y verduritas – 11,00€

Ensaladilla Rusa de la Font, amb patates, tonyina i maionesa – 8,50€

Mil hojas gratinado de tomate, mozzarella y atún  – 9,90€

Amanida Sr. Joaquim, de carpaccio de tomàquet, formatge de cabra ratllat i orenga – 9,90€

ENTRANTS CALENTS

Canelons gratinats clàssics de Sant Esteve – 10,50€

Pastís de bolets amb salsa de ceps – 11,00€

Truita de l’Empordà, patates, mongetes de Santa Pau i botifarra del Perol – 11,00€

Canelons d’espinacs i pinyons gratinats – 9,75€

Pastís de verdures amb salsa de pebrots escalivats – 9,00€

Sopa de ceba gratinada – 9,80€

 Remenat de Ceps amb botifarra, bledes minis i patates – 13,00€

Brandada de bacallà, gratinada amb formatge Emmental – 11,00€

Crema de gaspatxo Andalús – 8,80€

PAELLES i FIDEUADES

Demana als nostres cambrers la paella apta per a celíacs

Paella Marinera – 18,50€

Paella de verdures (vegetariana) – 18,50€

Fideuada
y pescado) – 18,50€

Paella Valenciana (mixta carn/peix) – 18,50€

Arròs caldós de gambes amb allada – 20,00€

Fideuada negra (fideus, peix i tinta de calamar) – 18,50€

Paella Parellada (paella mixta especial sense o ni espines) – 18,50€

Arròs negre (paella negra amb tinta de calamar) – 18,50€

PEIXOS

Peix fresc del dia a la graella o al forn amb guarnició – 18,50€

Carpaccio de bacallà amb olivada – 16,00€

Bacallà a la mel amb espàrrecs verds – 18,50€

Bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau – 18,50€

Llagostins a la planxa – 24,00€

Bacallà amb salsa de ceps i guarnició – 18,50€

Calarmars a l'Andalusa – 14,00€

Bacalao “4 Barres” cocido a baja temperatura con escalivada salteada con ajos negros – 18,50€

CARNS

”Chuletón” de vaca 30 dies de maduració, 600 grams amb guarnició – 29,50€

Costelles i mitjanes de xai imperial a la brasa amb guarnició – 14,50€

Hamburguesa de Black Angus, 220 grams, amb guarnició – 12,50€

Entrecot de vedella, 350 grams a la brasa amb guarnició – 18,60€

 Magret d’ànec al pebre verd, amb arròs pilaf – 16,50€

Espatlletes de cabrit, +/- 450 grams, a la brasa amb guarnició – 25,50€

Filet de vedella a la brasa amb guarnició – 19,50€ // ½ ración 14,00€

Pit de pollastre desossat a la brasa amb guarnició – 11,50€

Conill a la brasa (espatlletes) amb guarnició – 16,50€

Carpaccio de filet de vedella amb Parmesà filat – 16,00€

CUINA TRADICIONAL

  (Producte de temporada) Calçots a la brasa de carbó d'alzina – (10u) 9,00€ //(20u) 15,00€

Cua de bou, a l’estil de la Font – 16,00€

Peix fresc del dia a la graella, al forn o brasa amb guarnició – 18,50€

Botifarra de Cal Xullat a la brasa amb mongetes de Santa Pau – 12,50€

Peus de porc a la brasa, amb mongetes de Santa Pau – 14,50€

Ració de mongetes de Santa Pau saltejades amb cansalada ibèrica – 8,00€

Croquetes de carn d’olla amb autèntiques patates fregides – 12,50€

Galta de porc ibèric a la brasa amb mongetes de Santa Pau – 14,50€

Ous estrellats DE PAGÈS, amb autèntiques patates fregides i encenalls d’ibèric – 14,50€

Ración de patatas fritas caseras – 6,00€

POSTRES

Crema catalana – 5,50€

Taronja amb melmelada de taronja amarga – 5,50€

Coulant cremós de xocolata – 5,50€

Iogurt casolà amb melmelada de maduixa – 5,50€

Suc de taronja natural – 5,50€

Xarrup de llimona amb orujo d’herbes o sol – 5,50€

Profiteroles amb xocolata – 5,50€

Flam casolà amb nata – 5,50€

Mousse de xocolata – 5,50€

  Trufes gelades amb nata o soles – 5,50€

Fruita natural de temporada – 5,50€

Copa de gelat de: vainilla-xocolata-stracciatella-torró o iogurt – 5,50€

“Valencià” suc de taronja natural amb vainilla i Cointreau – 5,50€

Pastisseria del dia – 5,50€

Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol  ⫽ Cuinem amb oli d’oliva verge extra i productes de proximitat ⫽ 10% IVA inclòs  ⫽  Sense Gluten ⫽ Apte per celíacs 

Fes una reserva

T'esperem! Cuina catalana en un entorn singular de Barcelona. Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol.