restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

menú / la Font de Prades

fórmula

25€

ENTRANTS

Inclou el pa de pagès torrat amb tomàquet

 Amanida “Xató", amb escarola, salsa xató i ventresca de tonyina
 Amanida "Sr. Joaquim" de carpaccio de tomàquet i formatge de feta ratllat
 Amanida “Capritx” amb ceba dolça, tomàquet kumato i ventresca de tonyina
 Amanida “tèbia” d’enciams variats amb formatge de cabra gratinat

Amanida tricolor: tomàquet, alvocat i mozzarella
Ensaladilla Rusa de la Font, amb patates, tonyina i maionesa
Escalivada de pebrot, albergínia i ceba escalivats
Canelons clàssics de Sant Esteve, gratinats
Canelons d’espinacs i pinyons gratinats
Brandada de bacallà gratinada amb formatge Emmental
 Pastís de bolets amb salsa de ceps
Trinxat de La Cerdanya amb rosta
Truita de l’Empordà, patates, botifarra del Perol i mongetes de Santa Pau

SEGONS

a escollir:

Peix fresc del dia a la graella amb guarnició
Bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau
Bacallà al perfum dels alls confitats

 Bacallà amb salsa de bolets
Calarmars a l'Andalusa
Cua de bou, a l’estil de la Font
Peus de porc a la brasa, amb mongetes de Santa Pau
El xup-xup de la setmana …..
Botifarra de “Cal Xullat” amb mongetes de Santa Pau
Galta de porc ibèric a la brasa amb autèntiques patates fregides
 Pit de pollastre de pagès desossat, a la brasa, amb autèntiques patates fregides
Croquetes casolanes de carn d’olla amb autèntiques patates fregides

Ous estrellats DE PAGÈS, amb autèntiques patates fregides i encenalls d’ibèric  

POSTRES

a escollir:

Crema catalana
 Iogurt casolà amb melmelada de maduixa
Flam casolà amb nata
Fruita natural de temporada
Profiteroles amb xocolata
Pastisseria del dia
Taronja amb melmelada de taronja amarga
Suc de taronja natural
Mousse de xocolata
 Copa de gelat de: vainilla, xocolata, stracciatella. torró o iogurt
Coulant cremós de xocolata
 Xarrup de llimona amb orujo d’herbes o sol
 Trufes gelades amb nata o soles
“Valencià” suc de taronja natural amb vainilla i Cointreau

25€ 

Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol  ⫽ Cuinem amb oli d’oliva verge extra i productes de proximitat ⫽ 10% IVA inclòs  ⫽  Sense Gluten ⫽ Apte per celíacs 

Fes una reserva

T'esperem! Cuina catalana en un entorn singular de Barcelona. Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol.