restaurant

01

Història

Cuina catalana

On som?

Sostenibilitat

Menjadors

02

La Font

El Privat

La Cava

Romànic i la seva terrassa

Terrassa de la Font

Menú

03

Carta

Fórmula

Carta de vins

Menú Calçotada (de temporada)

Nit de tapes

Esdeveniments

04

Bodes

Celebracions

Empreses

Contacte

05

SEGUEIX-NOS

menú / la Font de Prades

fórmula NADALENCA

25€

ENTRANT

inclòs el pa de pagès torrat amb tomàquet

Amanida “xató”, amb escarola, salsa romesco i ventresca de tonyina
Amanida Sr. Joaquim, de carpaccio de tomàquet i formatge de feta ratllat
Amanida “Capritx” amb ceba dolça, tomàquet kumato i ventresca de tonyina
Amanida “tèbia” d’enciams variats amb formatge de cabra gratinat i Mòdena
Amanida “Primavera”, enciams assortits, cruditès i tonyina
Amanida tricolor: tomàquet, alvocat i mozzarella
Ensaladilla Rusa de la Font, amb patates, tonyina i maionesa
Escalivada de pimientos, berenjenas i cebolla, asados.
Canelons clàssics de Sant Esteve, gratinats
Canelons d’espinacs i pinyons gratinats
Brandada de bacallà gratinada amb formatge Emmental
Pastís de bolets amb salsa de ceps
Pastís de verdures amb crema de pebrots escalivats
Truita de l’Empordà, patates, mongetes de Santa Pau i botifarra del Perol
Remenat d’ous trencats amb bolets, patates i bledes tendres
Milfulls de tomàquet mozarella i tonyina, gratinat
Sopa de ceba "clàssica" gratinada
Crema de gaspatxo Andalús
Sopa de Nadal (+2,50€)

SEGUNDO

a escollir:

cp Peix fresc del dia a la graella amb guarnició
Bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau
Bacalao con escalivada salteada con ajitos negros
Bacallà amb salsa de bolets
Carpaccio de bacallà amb olivada
Calarmars a l'Andalusa
Cua de bou, a l’estil de la Font
Peus de porc a la brasa, amb mongetes de Santa Pau
El xup-xup de la setmana …..
Botifarra de Cal Xullat amb mongetes de Santa Pau
Galta de porc ibèric a la brasa amb autèntiques patates fregides
Magret d’ànec, amb puré de poma i autèntiques patates fregides
Pit de pollastre de pagès desossat, a la brasa, amb autèntiques patates fregides
Carpaccio de filet de vedella amb Parmigiano filatto
Croquetes de carn d’olla amb autèntiques patates fregides
Croquetes d'espinacs i pinyons amb autèntiques patates fregides
Hamburguesa de Black Angus (220 gr) amb autèntiques patates fregides
Ous estrellats amb encenalls d’ibèric i autèntiques patates fregides
Pollastre de Corral a la Catalana amb prunes i pinyons (+3€)
Fricandó de vedella amb moixernons (+3€)

POSTRES

a escollir:

Crema catalana
Iogurt casolà amb melmelada de maduixa
Flam casolà amb nata
Fruita natural de temporada
Profiteroles amb xocolata
Pastisseria del dia
Taronja amb melmelada de taronja amarga
Suc de taronja natural
Mousse de xocolata
Copa de gelat de: vainilla-xocolata-stracciatella-torró o iogurt
Coulant cremós de xocolata
Xarrup de llimona amb orujo d’herbes o sol
Trufes gelades amb nata o soles
“Valencià” suc de taronja natural amb vainilla i Cointreau
Torrons i neules (+3€)

25€ 

Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol  ⫽ Cuinem amb oli d’oliva verge extra i productes de proximitat ⫽ 10% IVA inclòs  ⫽  Sense Gluten ⫽ Apte per celíacs 

Fes una reserva

T'esperem! Cuina catalana en un entorn singular de Barcelona. Les nostres reserves inclouen l'entrada al Poble Espanyol.